LOGO
Svenska 505 förbundet

Hallå alla Fiveare!

Dags för lite introduktion av eran nya ordförande. För tillfället jobbar jag med kundtjänst i Karlstad men hoppas på att komma in på polishögskolan till hösten. Många tycker nog att det är rätt roligt att vi har en så ung (23) ordförande nu men jag hjälper mer än gärna till att pusha klassen framåt i Sverige och lite föryngring tror jag är nyttigt för fiven. Mitt största fritidsintresse är nog samma som för er alla, segling. Jag började min karriär i optimisten gick vidare till 420, 49er tills jag tillslut hamnade i fiven, den perfekta jollen.


Mina ideella uppdrag fram till idag har handlat om att vara tränare eller sitta i styrelsen på studentföreningar, ordförande har jag inte varit tidigare men jag ska göra mitt absolut bästa.


De punkterna jag personligen känner vi ska jobba på inom förbundet är att visa upp klassen, växa och få SM status till nästa år för att bevisa att det finns alternativ för de som växt ut eller tröttnat på sina klasser eller helt enkelt inte känner till oss.


Jag kommer snart kalla till konstitueringsmöte där vi ska gå igenom rollerna i styrelsen och vilka mål vi ska jobba emot säsongen 2013. Alla är välkomna att delta. Information om datum och tid kommer läggas upp på hemsidan, Facebook och skickas ut via mail. OBS! krav på skype för att kunna delta.


Har ni frågor eller funderingar är det bara att höra av sig på 073-517 63 89 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Sist men inte minst, tack för förtroendet!


Seglarhälsningar
Tom

Du är här: Home Results Hallå alla Fiveare!